top of page
  • Foto van schrijverTom

Een huurwoning vinden is niet moeilijk

Volg deze 5 huurwoning zoektips om te zoeken als een Pro


1. Informeer bij bekenden

Het gebeurt regelmatig dat men via-via een huurwoning of appartement weet te vinden omdat er toevallig net iets beschikbaar komt bij iemand die je via-via kent. Laat dus ook als je er niet veel van verwacht altijd even vallen dat je op zoek bent en wat je eisen zijn. Je weet maar nooit welke mooie huurwoning of welk gezellig appartementje zomaar beschikbaar kan zijn.


2. Schrijf je in bij lokale makelaars

Zoek op Google op wie je lokale verhuurmakelaars zijn. Een zoektocht op verhuurmakelaar + stad waar je zoekt kan meestal al voldoende opleveren. Vaak kun je je daar inschrijven om op de hoogte gehouden te worden als er nieuwe woonruimtes beschikbaar komen.


3. Volg landelijke verhuursites

Op websites als Funda en Pararius wordt veel aanbod geplaatst. De meeste makelaars zijn hier wel bij aangesloten. Hierop vindt je echter geen privé aanbod.


4. Volg Facebook & Marktplaats voor particulier aanbod

Sta je er voor open om je woonruimte particulier te huren? Dan kan het de moeite waard zijn ook je aan te melden bij Facebook groepen en Marktplaats in de gaten te houden!


5. Automatiseer dit alles

Handmatig alle sites in de gaten houden en op tijd reageren is eigenlijk ondoenlijk. Vaak zijn huurwoningen zo snel weg dat je al veel minder kans maakt als je de advertentie net een paar uur te laat ziet. Bij snelwonen.nl sturen wij je binnen enkele minuten een melding. Je krijgt van ons een WhatsApp bericht waarna jij direct kunt reageren. Wij zoeken op alle websites die er in je omgeving zijn en kunnen hiermee een volledig aanbod tonen. Probeer onze handige zoektool nu 14 dagen op proef!

6 weergaven

Comments


bottom of page