top of page
  • Foto van schrijverTom

Een (studenten)kamer vinden is niet moeilijk

Bekijk onze 5 tips voor het zoeken naar een studentenkamer.


1. Schakel je vrienden en kennissen in!

Via-via heeft in onze ervaring altijd het meeste effect. Laat dus aan je vrienden, familie, collega's en die willekeurige voorbijganger op straat weten waar je naar op zoek bent! De meeste mensen denken graag met je mee en zo kan het maar zo zijn dat iemand per toeval tegen iets voor je aanloopt.


2. Schrijf je in bij Kamernet

Een bekende speler voor studentenkamers in Nederland. Hier wordt altijd veel geplaatst, wees er snel bij met reageren en je kunt maar zo een keer uitgenodigd worden!


3. Volg Facebook groepen

Facebook is nog steeds erg actief op het gebied van kamers en studio's. Wees alert omdat er ook fraude voorkomt. Op de (besloten) groepen is er echter veel goed aanbod van niet al te dure kamers.


4. Hou ook marktplaats in de gaten

Op Marktplaats worden regelmatig kamers geplaatst. Na Kamernet en Facebook vinden we hier de meeste studentenkamers. Je kunt een alert instellen bij Marktplaats. Je ontvangt dan binnen 12 uur een melding als er een advertentie wordt geplaatst.


5. Automatiseer je zoektocht (geheime tip)

Snel reageren is belangrijk, elke dag Facebook, Marktplaats en alle (plaatselijke) kameraanbieders afstruinen is bijna onbegonnen werk. Daarom kun je dit nu automatiseren met onze zoekservice! Bij snelwonen.nl selecteer je eenvoudig je stad, budget en minimale vierkante meters en wij sturen je direct een appje als we een woonruimte voor je hebben gevonden. Hiermee verhoog jij de kans om als een van de eersten te reageren aanzienlijk!19 weergaven

Comments


bottom of page